Om os

NH ProAV Consult..
.. drives af Niels Høg, og så dagens lys i September 2022. Kerneydelserne er salg af AV produkter til fast installation samt touringmarkedet - pakket ind i god rådgivning og efterfølgende support.

 

Kontakt mig..
..hvis du har et projekt du ønsker sparring omkring. Jeg har stor erfaring med at vælge den rigtige løsning til din opgave - jeg skaffer også løsninger med produkter der ikke nødvendigvis fremgår af hjemmesiden.

 

Baggrund..

Jeg har forkærlighed for den gode lyd. Sammen med et godt sæt ører, og min tekniske erfaring, udgør jeg en kompetent "sælger" med speciale i rådgivning og projektering af tekniske lydløsninger. Jeg har arbejdet intensivt med rådgivning og projektering af tekniske løsninger til AV og Pro Audio markederne igennem mere end 10 år.

I mit sideløbende virke som lydtekniker, har jeg igennem de sidste 15 år, afviklet arrangementer - fra små jazzklubber til større festivalscener.

Tidligere har jeg været medejer af Lydkraft Studiet ApS (2003-2010) og har stor erfaring i opsætning af lydstudier og øvelokaleindretning.